Читај ми!

Потрага за убицом дечака из Бечеја

Ервин Билицки, чије је беживотно тело пронађено у недељу, сахрањен је у Бечеју. Иако је испитано 50 особа, осумњичених нема. Полиција апелује на грађане да се јаве уколико имају било какве информације.

У Бечеју је сахрањен седамнаестогодишњи Ервин Билицки, чије беживотно тело је нађено у недељу. Полиција, која је до сада испитала више од 50 људи, и даље апелује на грађане да се јаве уколико имају било какве информације.

Ко је крив за смрт младог Бечејца још се не зна. Његово тело пронађено је у мањој бари, а полиција претпоставља да је после напада и удараца изгубио свест. Према резултатима обдукције, у плућима му је пронађена вода.

"Ако су му нашли воду у плућима, то не значи да се удавио у бари. Можда га је тај који му је нанео те тешке повреде и удавио", каже отац настрадалог младића Иштван Лакатос.

Према његовим речима, један дечко му је рекао да је шетао пса у центру, да је један младић пришао другом и да је видео како су тукли Ервина, али да он није смео да приђе и помогне.

"Ервин је био добар дечко, никоме се није замерао", каже тетка настрадалог младића.

На месту где је нађено тело младића нико од комшија није хтео да говори. Тврде да те ноћи нико ништа није ни чуо. Километар даље, њихови суграђани су нешто отворенији.

Грађани Бечеја кажу да је то што се догодило застрашујуће, док неки сматрају да су у питању нерашчишћени рачуни између две породице.

Отац страдалог младића понавља да његовог сина нису напали први пут. Пре неколико месеци, Ервин је претучен и тада је задобио потрес мозга.

У новосадској полицији поручују да се смрт младића интензивно истражује, и да се проверавају све оконости које су јој претходиле. Полиција прикупља информације од грађана и понавља да осумњичених још нема.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се