Читај ми!

Нови дом за породицу Драмићанин

Многи донатори и овога пута одазвали су се акцији "Срце за децу", а као резултат тога породица Драмићанин је добила нови дом.

Породица Драмићанин је захваљујући "Блиц Фондацији" добила нови дом. Акцији "Срце за децу" и овога пута одазвали су се бројни донатори. Више од 200 хиљада деце до 13 година у земљи живи у апсолутном сиромаштву. У акцији је од фебруара прикупљено девет милиона динара.

Започео је нови живот ових малишана на Голији. Шесторо деце у породици Драмићанин имало је заједнички сан. Да уместо трошне брвнаре имају нови, топли дом.

На питање где је лепше у новој или старој кући деца кажу да сада имају кревете, собе, купатило и да су сада срећни.

Поред бројних донатора, помогла је и Општина Ивањица. Обезбедила је неопходне дозволе, изградила приступни пут и довела електричну енергију.

"Прикључили смо се у акцију и ево после месец дана су се уселили у кућу", истиче директор Електромреже Србије Никола Петровић

"Срце за децу је срце за будућност Србије, срећна деца су нешто што сви желимо, што ћемо кроз ову акцију макар мало успети да допринесемо да Србија блиста у пуном сјају", рекла је заменица генераног директора компаније "Рингиер Аксел Спрингер" Тијана Бајовић.

У акцији "Срце за децу", од фебруара је прикупљено девет милиона динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво