Читај ми!

Принцеза посетила Клинику за педијатрију

Пацијенте у Клиници за педијатрију у Крагујевцу посетила принцеза Катарина Карађорђевић и том приликом им уручила играчке. Принцеза је посетила и две школе у том граду у којима се реализију пројекти под покровитељством њене Фондације.

Принцеза Катарина Карађорђевић посетила је Клинику за педијатрију у Крагујевцу где је пацијентима уручила играчке, као и две школе у том граду у којима се реализију пројекти под покровитељством њене Фондације.

Играчке је добило 30-ак деце на Клиници за педијатрију, а принцеза Катарина је најавила да ће тој здравственој установи помоћи у набавци најнеопходнијих средстава од прихода прикупљених са хуманитарне вечере у Америци, коју ће организовати наредног месеца.

Принцеза Катарина је протеклих година Клиници за педијатрију донирала вредне поклоне, као што су санитетско возило за превоз угрожене новорођенчади и инкубатор.

Катарина Карађорђевић је потом посетила трговинско-угоститељску школу "Тоза Драговић" где се под покровитељством њене Фондације реализује пројекат "Стручно усавршавање деце из социјално угрожених породица", а који има за циљ да се кроз организовање радионица обуче за конобаре и фризере.

Принцеза је посетила и основну школу Вук Караџић у којој је протеклих година, такође под покровитељством њене Фондације, реализован пројекат "Равноправност у образовању" намењен образовању сиромашне и расељене деце од првог до осмог разреда основне школе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије