Читај ми!

Забрињавајући резултати контроле саобраћаја

У току контроле саобраћаја у Чачку санкционисан скоро сваки други заустављени возач. Најчешћи прекршаји прекорачење брзине и вожња под дејством алкохола.

Одељење саобраћајне полиције Полицијске управе у Чачку организовало је  и спровело  током протеклог викенда две акције појачане контроле саобраћаја, које су биле усмерене на прекорачење дозвољене брзине кретања и непрописног претицања, као и на алкохолисаност возача.

У  акцији појачане контроле саобраћаја која је била усмерена на  прекорачење дозвољене брзине кретања и непрописног претицања, која  је спроведена 1. марта, од 10,00 до 17,00 часова, контролисано је 286 возила и санкционисано 120 прекршаја. Поднето је 37 прекршајних пријава и уручена 83 записника о прекршајима за које је предвиђено изрицање новчане казне у фиксном износу.

Саобраћајна полиција санкционисала је 66 возача који су прекорачили  дозвољену брзину кретања и 10 возача због непрописног претицања.

Из саобраћаја је искључено  пет  возача - четири возача због управљања возилом под дејством алкохола и један због управљања возилом у време трајања заштитне мере или мере безбедности.

Од  2. марта у 22,00 сата до 3. марта до 05,00 сати, саобраћајна полиција вршила је појачану контолу саобраћаја која је била усмерена на алкохолисаност возача.

У овој акцији контролисано је 396 возила и санкционисано 55 прекршаја.

Поднето је 38 прекршајних пријава и уручено 16 записника о прекршајима за које је предвиђено изрицање новчане казне у фиксном износу.

Саобраћајна полиција искључила је из саобраћаја 44 возача, од чега је 36 возача управљало возилом под дејством алкохола, два без положеног возачког испита, а један возач због управљања возилом у време трајања заштитне мере. Шест возача је задржано до истрежњења.

У акцијама појачане контроле саобраћаја било је ангажовано 57 полицијских службеника Одељења саобраћајне полиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара