Читај ми!

Салфорд одбацио Јешићеве оптужбе

"Салфорд" одбацио тврдње Горана Јешића да је компанија вршила притисак на покрајинског секретара да не објави информације о афлатоксину у млеку домаћих произвођача.

Инвестициони фонд Салфорд одбацио је тврдњу покрајинског секретара за пољопривреду Горана Јешића да је та компанија вршила притисак на њега да не би објавио информације о афлатоксину у млеку домаћих произвођача.

"Јасно је да Инвестициони фонд Салфорд, један од највећих инвеститора у овој земљи, апсолутно нема разлога за радње за које нас господин Јешић прозива", наводи се у саопштењу.

У саопштењу се додаје да Јешић нема доказе за своје тврдње и да је нејасно зашто наставља с нападом "на српског фармера, а сада и највећег произвођача".

"Све је попримило форму научно-фантастичног филма, у којем онај ко ствара аферу због својих политичких мотива, именује као јединог кривца највећег произвођача, који је због ове афере пати, заједно с потрошачима и фармерима", наводи се у саопштењу Инвестиционог фонда Салфорд.

Јешић је раније данас у Новом Саду рекао да ће Влада Војводине учинити све да помогне малим произвођачима и навео да покрајинска влада није узрок проблема.

"Узрок проблема су они исти који су мени нудили паре, па су их очигледно дали неком другом, и сада је тај други узрок проблема", рекао је Јешић.

На питање ко је конкретно вршио притиска на њега, он је одговорио да је то Инвестициони фонд Салфорд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара