Читај ми!

Шамарање Звезде

Приче о сукобу Драгана Џајића и Небојше Човића потекле су из Црвене звезде, оценили спортски новинари гостујући у емисији Око. Кажу да због тавих прича "Звезда више и није оно што је некад била", али да су клубу потребни и Џајић и Човић.

Спортски новинари, гости емисије Око, сагалсни су да су приче о сукобу Драгана Џајића и Небојше Човића потекле су из Црвене Звезде.

Овде можете погледати/преузети емисију Око

"Објавили смо оно што смо добили из Звезде, сви су скоро исто објавили", каже уредник спортске рубрике у Вечерњим новостима Јован Секулић. Он каже да би управа клуба требало да се запита шта се стварно догодило.

"То никад није било у Звезди, зато Звезда више није оно што је некад била, раније је знала да чува тајне и по томе се разликовала од Партизана, док сад Партизан чува своје тајне", каже Секулић.

Новинар недељника време и БИРН-а Слободан Георгијев сматра да иза целе приче стоји спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић, али није сигуран зашто је он то објавио.

Георгијев мисли да је могући узрок сукоба то што у новој управи није разјашњено ко има коју функцију.

"Можда су неки потценили Џајића и хтели да га третирају као икебану за показивање шеику и навијачима", каже Георгијев.

Зоран Шећеров, спортски коментатор СОС канала, не верује да је било туче Џајића и Човића.

"То су два господина, они никад нису користили те речи што смо видели у новинама, то је само прича за жуту штампу", каже Шећеров. Ипак, оцењује да је добро што је јавност сазнала да постоји неслагање у томе како водити клуб, а за Звезду је боље да се то види одмах.

Џајић и Човић ће морати да сарађују, иако ће бити тешко, наглашава Секулић, који сматра да нису добро распоређене њихове надлежности.

Проблем је што нова управа није изабрана, него постављена, каже Шећеров.

"Џајић је гаранција клуба"

Секулић сматра да је Драган Џајић "гаранција" клуба, јер је Звезда 308. дан у блокади.

Између Џајићевог одласка из клуба и повратка у Звезди је запослено око 100 нових људи, каже Шећеров, оцењујући да је данас и 500 евра велика свота за фудбал. "Имате фудбалере који играју у супер лиги и примају мање од тога", каже Шећеров.

Георгијев објашњава да Звезда треба да схвати да је сада "сиротињски клуб".

Секулић сматра да управа клуба мора да каже шта жели, да ли да доводи странце или домаће играче. Птроблем је што су "Звездина деца" отишла из Звезде.

"Нико неће остати, јер више не верују, тако да Звезда више не може без странаца", каже Секулић.

"Звезди су сада потребни и Џајић и Човић", наглашава Секулић. Каже да њих двојица "не морају да се воле", али да мора да се зна шта ко ради и да постоји слога.

Шећеров верује да ће и даље бити манипулација, али да ће Звезда поново бити европски клуб.

Објашњава да је Звезда институција и државни пројекат и да ће држава, свакако, морати да јој помогне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара