Читај ми!

С вером у победу

Имали су три дана паузе. Добро су се одморили, али су и вредно тренирали. Ватерполо репрезентација Србије с оптимизмом очекује четвртфинални меч против Немачке на првенству света у Шангају.

Селектор наших најбољих ватерполиста Дејан Удовичић истакао је да је значај четвртфинала сада далеко важнији од имена противника.

"Битна нам је само победа. Морамо да искористимо предност у квалитету коју имамо на позицијама бека и центра. Игра са играчем мање треба да остане на оваквом нивоу и да у нападу решавамо екипном контром шест на пет", рекао је Удовичић.

Он је напоменуо да нам "не требају искључења у спољној линији".

"Немци против јаких тимова увек играју квалитетно. Такође, они ће бити растећенији од нас. Као опомена треба да нам служи меч из Крушевца", рекао је Удовичић.

Три дана су екипи очигледно добро дошла за припрему предстојећег меча.

"Освежење је било и те како потребно, јер нас је стигао умор после Рима и Фиренце", рекао је Андрија Прлаиновић.

"Не смемо да им дамо шансу да буду равноправни. Морамо да будемо мирни и нађемо решење за њихове највеће адуте голмана Чигира, искусне Полицеа и Кројцмана и посебно Ојлера који је најбољи стрелац" каже Прлаиновић.

Милан Алексић верује да ће наша репрезентација остварити победу.

"Не можемо да причамо да ли нам леже, или не, када су нас већ побеђивали. Верујем да ћемо да победимо и све зависи од нас. Њихова игра за нас није непознаница", рекао је Алескић.

Милош Ћук, такође, сматра да наш тим може до победе у предстојећем сусрету. "Искусни су и снажни. Анализирали смо утакмицу са Аустралијом и сагледали све грешке. Истина је да нисмо у великој предности против Немаца, али уз прави приступ игри, можемо да се надамо успеху".

Утакмица Србија - Немачка на програму је у уторак, од 9.20 по средњоевропском времену.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара