Читај ми!

Србија изгубилa од Мађарске

Још једна провера делфина. Након победе и нерешеног меча са Хрватима уследио је пораз од Мађара. Ватерполо репрезентација Србије изгубила је у Сингапуру од селекције Мађарске са 12:11 (3:3, 4:3, 3:4, 2:1). Меч је одигран у склопу припрема за првенство света у Шангају.

Претходна два пријатељска меча Србија је одиграла са Хрватском. У недељу је победила са 8:7, док је јучерашњи завршен нерешено 9:9. До одласка у Шангај српски ватерполисти ће још одиграти незваничну тренинг-утакмицу са Шпанцима. Званични прваци света су претрпели први пораз током припрема у Сингапуру. Мађари су били спретнији и срећнији у мечу који је задовољио више од 500 гледалаца, а обе екипе смењивале су се у вођству.

Србија је голом Прлаиновића повела у последњој четвртини са 11:10, али су традиционални ривали преко Денеша и Жолта Варге успели да преокрену резултат за коначну победу.

"Не брине ме резултат. Још смо 'тешки', напорно се ради и овакво стање је очекивано", изјавио је селектор Дејан Удовичић.

Опорављени голман Слободан Соро вратио се у базен и на данашњем мечу је добро обавио свој део посла.

Пред сусрет са Шпанцима селектори Удовичић и Агилар су се договорили да одрже заједнички тренинг, јер су играчи уморни, а услови за игру би додатно оптеретили оба тима пред старт светског првенства.

Србија: Соро, Аврамовић, Гоцић 1, Удовичић 2, Цхук, Д.Пијетловић 1, Никић 1, Алексић, Радјен, Филиповић 2, Прлаиновић 3, С. Митровић 1, Г.Пијетловић.

Мадјарска: Надји, Гор-Надји, Мадараш 1, Де.Варга 1, Сивош 1, Хошњански 1, Ге.Киш 1, Ж.Варга 2, Да.Варга, Бирош 2, Штајнмец 2, Хараи 1, Сечи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије