Читај ми!

Партизан - Про Реко, 5. четвртина

Про Реко није успео да савлада нашег шампиона у финалу Евролиге. Зато су Италијани решили да ништа не препусте случају. Понуде које се не одбијају добили су Прлаиновић и Душко Пијетловић, а прелазак најавио и Рађен. Управа Партизана је пробала све да их задржи, али за то нису имали потребна средства.

Газда Про Река Волпи дефинитивно може да понуди највише. Најбољи светски играчи налазе се у Ђенови и чиниће тим света под именом Про Реко. Из екипе нашег шампиона у Ђенову су отишли Прлаиновић и Душко Пјетловић, а одлазак је најавио и Никола Рађен.

У екипи италијанског шампиона већ игра наш репрезентативац и бивши играч Партизана Филип Филиповић. Од остатка ватерполо елите у Про Реко су стигли Сандро Сукно, репрезентативац Хрватске, Италијани Фијорентини и Валентино.

"Ми смо покушали све, али не можемо да се носимо са понудама које даје Про Реко. Они једноствано имају много новца и ми не можемо да се боримо са њима." рекао је тренер Партизан Рајфајзена Игор Милановић.

Шампион Европе ће остати без тројице репрезентативаца Србије, али је већ почео да тражи замене за њих.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије