Читај ми!

Црно-бели препливали Јадран

Партизан је тријумфално завршио такмичење у четвртфиналној групи Евролиге. У последњем колу на Бањици побеђен је Јадран 14:8 (5:2, 3:2, 4:3, 2:1). У полуфиналу у Риму ривал ће бити или Младост, или Приморје.

Ватерполисти Партизана савладали су у Београду екипу Јадрана из Херцег Новог са 14:8 (5:2, 3:2, 4:3, 2:1), у последњем шестом колу А четвртфиналне групе Евролиге.

Шампион Србије раније је обезбедио учешће на завршном турниру, а овом победом завршио је такмичење с максималним учинком у групи, у конкуренцији дубровачког Југа, Будве и Јадрана. Други учесник "фајнал фора" из А групе биће познат после вечерашњег меча између Будве и Југа.

На завршном турниру Евролиге, 3. и 4. јуна у Риму, противник Партизана у полуфиналу биће један од хрватских представника, загребачка Младост или ријечко Приморје.

У другом полуфиналу актуелни европски првак Про Реко играће против Будве или Југа.

ПАРТИЗАН: Вујасиновић, Рађен, Радовић, Стефан Митровић и Радовић по 2, Милан Алексић, Милош Ћук, Душко Пијетловић, Андрија Прлаиновић, Никола Дедовић и Душан Мандић по један.
ЈАДРАН: Јановић 3, Гојковић 2, Данијел Премуш, Ђорђе Филиповић и Петар Филиповић по један.
ИГРАЧ ВИШЕ: Партизан 4/10, Јадран 2/8.ПЕТЕРЦИ: Партизан 1/1, Јадран 2/4.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије