Читај ми!

Победа за фајнал фор

Ватерполисти Партизана гостују у Будви. Победа доноси пласман на завршни турнир Евролиге. У табору црно-белих уверени су да ће после овог сусрета остварити пласман на "фајнал фор". Утакмица почиње у 18.00 часова уз директан пренос на нашем Другом програму.

Тренер Партизана Игор Милановић и играчи Слободан Соро и Владимир Вујасиновић рекли су да ће екипа у утакмици против Будве дати све од себе како би победом искористила прву "меч лопту" и изборила пласман на завршни турнир Евролиге.

Црно-бели имају све три победе и четврти тријумф би им осигурао пласман на "фајнал фор", док је црногорски тим забележио једну победу.

"Половину посла у четвртфиналној групи смо већ обавили, велику смо ствар урадили победама у Београду против Будве и Југа и тријумфом у Херцег Новом над Јадраном. У Будву идемо опуштени јер сам и раније рекао да је најважније да у Евролиги освајамо бодове код куће. Упркос томе, тражићемо простор за победу", рекао је Милановић на конференцији за новинаре у Београду.

Партизан је у првом делу такмичења у Београду победио Будву са 10:2. Милановић је рекао да у Будви очекује другачију утакмицу, али да се нада да ће после тог дуела црно бели изборити пласман на "фајнал фор".

"Очекујем потпуно другачију утакмицу од оне у Београду. Они су били некомплетни, у среду ће бити комплетни и сигуран сам да ће и они играти на победу. Будва ће бити достојан противник. Ако будемо на свом препознатљивом нивоу, можемо да се надамо да ћемо 'оверити визу' за завршни турнир", рекао је Милановић.

Тренер Партизана најавио је да ће уместо Марка Аврамовића у Будву отпутовати Никола Дедовић, као и да ће црно-бели играти само са једним голманом - Слободаном Сором.

Милановић је додао да ће ослушкивати утакмицу у Херцег Новом између Јадрана и Југа, јер би исход тог меча могао да утиче на коначан пласман на табели.

Капитен Партизана Владимир Вујасиновић рекао је да се нада да ће после утакмице са Будвом његов тим изборити пласман на завршни турнир.

"Овај меч долази у правом тренутку за нас. Физички смо изузетно спремни, подигли смо форму од Нове године. Мислим да имамо психолошку предност због убедљиве победе у првој утакмици и надам се да ћемо изборити пласман на 'фајнал фор'", рекао је он.

Голман црно-белих Слободан Соро рекао је да Будва у предстојећој утакмици нема шта да изгуби, због чега ће бити опасан противник, али да је његова екипа квалитетнија и да очекује победу.

"Направили смо лепе резултате у досадашњем току такмичења у четвртфиналној групи, али не смемо да заборавимо да смо у првој фази имали тежак пут, па не би требало сада себи да компликујемо ситуацију. Они немају шта да изгубе и зато ће бити опасни. Квалитет је на нашој страни и верујем да ћемо већ за два дана оверити пласман на завршни турнир", рекао је Соро.

Са голманом Партизана сложио се и председник клуба Александар Шоштар.

"Ово је прва меч лопта за 'фајнал фор'. Налазимо се надомак зацртаног циља, пред нама су још три утакмице у групи и верујем да ћемо одмах завршити тај део посла у Евролиги", рекао је Шоштар.

Утакица почиње у 18.00 часова уз директан пренос на нашем Другом програму.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара