Читај ми!

Трио за Јадранску лигу

Партизан, Звезда и Војводина заинтересовани за учешће у регионалном такмичењу. Челници Ватерполо савеза Србије и најбољих домаћих клубова закључили су на састанку у Београду да постоји чврст став да наша земља треба да има представнике у Јадранској лиги следеће сезоне.

Међу клубове који су заинтересовани за учешће у регионалном такмичењу у коме се надмећу најкваитетнији тимови из Словеније, Хрватске и Црне Горе спадају Партизан, Црвена звезда и новосадска Војводина.

Одлуку о евентуалном пријему српских клубова у Јадранску лигу донеће Борд тог такмичења на састанку у Ријеци 3. априла, а руководство ВС С-а је информисало представнике београдских "вечитих ривала" и Војводине да та идеја има велику подршку.

Позитивно мишљење о захтеву најуспешнијих српских ватерполо колектива да се прикључе Јадранској лиги до сада су дали генерални спонзор такмичења Триглав оисгурање, Ватерполо савез Словеније и Пливачки ватерполо савез Црне Горе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара