Коначно задовољство

Тек у петој утакмици првенства Европе у Загребу против Немачке, најбољи ватрполисти Србије су одиграли готово без грешке и коначно је могао да се види осмех на њиховим лицима.

"Надам се само да нико сада неће рећи да је Немачка слаба екипа. Честитам играчима. Имамо доста здравствених проблема у тиму. Соро није играо због температуре, а има још ровитих. Сада нам остаје да се припремимо за четвртфинале", рекао је селектор Удовичић.

Капитен Вања Удовичић каже да је данашња игра била добра, али да нема разлога за славље, јер у суштини још ништа нисмо остварили.

"Нема ни опуштања ни заваравања овим резултатом. Још ништа није промењено, јер је ово практично била осмина финала. Нама је главни циљ улазак у полуфинале, што би био велики успех. Сада више не сме да буде опуштања", рекао је Вања Удовичић.

Гојко Пијетловић је на голу одличо заменио Сора, али истиче велику помоћ саиграча.

"Екипа ми је знатно олакшала посао. Пружила ми је подршку. Одбрану смо скоро довели у ред тако да смо веома лако славили", рекао је Пијетловић.

По завршетку утакмице и кратког одмора, наши репрезентативци били су гости Српског народног вијећа у Загребу. Заменик председника Саша Максимовић упознао је играче и чланове стручног штаба са положајем Срба некад и сад, уз констатацију да се ствари полако кећу набоље

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара