Много смо грешили

Капитен ватерполо репрезентације Србије Вања Удовичић рекао је да је његова екипа направила много грешака у утакмици против Македоније и да у наредним мечевима мора да понови игру какву је приказала на претходним турнирима које је освајала.

"Направили смо много грешака, а то није нормално за репрезентацију Србије. У последњој четвртини смо примили седам голова и то не би смело да нам се дешава. Морамо да вратимо игру коју смо приказивали на претходним турнирима. Чини се да нам помало недостаје мотивација", рекао је Удовичић после утакмице. 

Селектор репрезентације Србије Дејан Удовичић рекао је да је задовољан игром свог тима у прве три четвртине меча са Македонијом, али да не замера играчима.

"Када током утакмице имате предност од 10 голова концентрација пада. Не замерам мојим играчима због тога. Играли смо добро три четвртине, али смо на крају примили неколико голова", рекао је селектор Удовичић.

Селектор репрезентације Македоније Стеван Нонковић признао је да је Србија од почетка била бољи ривал.

"Србија је од почетка играла снажно, а пред крај утакмице су се играчи мало опустили. То нам је дало могућност да пробамо нову тактику, пошто се већ окрећемо наредним мечевима који су много важнији од овог", рекао је Нонковић.

Са речима селектора сложио се и капитен македонског тима Ненад Петровић.

"Нисмо имали никакве шансе за победу у овој утакмици. Због тога смо искористили друго полувреме као припрему за предстојеће мечеве", рекао је Петровић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара