Удовичић: Заборавили смо пораз

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Удовичић рекао је да је екипа заборавила на пораз од Мађарске (6:9) на Европском првенству, јер јој предстоје три веома важне утакмице за пласман у другу фазу тог такмичења.

"Сами смо помогли Мађарској да победи. Видео сам много грешака и заслужено смо изгубили. Окрећемо се наредним ривалима и сигуран сам да ова екипа има моћ да се извуче и настави узлазном линијом. Нама су наредна три меча једнака олимпијском финалу", рекао је Удовичић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Селекција Србије ће у среду у трећем колу ЕП у Загребу играти против Русије, а утакмица почиње у 10 сати.

"Стижу мечеви у којима морамо да вратимо наш начин размишљања и играња. Имена противника нису битна. Изабрали смо тежи пут за улазак у полуфинале, али смо такве ситуације већ имали. Сигуран сам да можемо да се вратимо, овде има изненађења и у сваки меч морамо да уђемо максимално ангажовани", изјавио је ватерполиста Србије Милан Алексић.

Капитен "делфина" Вања Удовичић рекао је да екипа не сме да дозволи да је поремети један пораз.

"Није срамота када се изгуби, јер су и порази су део игре. Снагу морамо да покажемо тако што ћемо прво себе да победимо и да све 'дечје болести' оставимо по страни. Има овде још да се игра, неће ваљда један неуспех против јаког противника да нас поремети", закључио је Удовичић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара