Удовичић гледа пут Мађарске

Селектор Србије Дејан Удовичић задовољан утакмицом против Грчке. Стари ривали, интересантна утакмица, најавио стратег "делфина".

Дејан Удовичић задовољан игром српских ватерполиста против Грчке, али најављује спектакл у дуелу са Мађарском, који је на програму у понедељак у 16,30 часова ут директан пренос на нашем Другом програму.

"Више сам задовољан него незадовољан. Момци су извукли колико треба, иако је било доста грешака у додавању што нама са играчем више није својствено", рекао је Удовичић после утакмице.

"Мислима смо већ били у дуелу са Мађарима. Нећу притисак, иако тај сусрет може да реши питање првог места у групи, али ова фаза такмичења омогућава и исправак. Мађари и ми смо стари ривали, свакако ће бити интересантна утакмица", рекао је Удовичић.

Капитен Вања Удовичић је са четири поготка био најефикаснији у тиму Србије.

"У базену је деловало теже него на трибинама. Имали смо осцилације али сваки први меч носи тако нешто. Не сме да нам се догоди да пет, шест пута са играчем више не упутимо шут. Против Мађара морамо да одиграмо као да је финале Олимпијских игара, јер победа доноси много", поручио је Удовичић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара