Србија лако до полуфинала

Ватерполо репрезентација Србије победила је у Нишу селекцију Кине са 17:4 (4:3, 3:1, 5:0, 5:0) и пласирала се у полуфинале завршног турнира Светске лиге.

Противник Србије у сутрашњем полуфиналном мечу у 20 сати биће селекција Хрватске која је савладала САД са 13:11.

Кинези ипак нису Јужна Африка па су наши ватерполисти морали да се потруде да би забележили тријумф. Наравно ни једног тренутка се питање победника није постављало али игра Удовичићевих изабраника није све време била на жељеном нивоу.

После релативно изједначене прве четвртине српски играчи су као и у мечу са ранијим ривалима појачавали ритам тако да су Кинези морали да више размишљају како да избегну убедљив пораз него о мрежи српских голмана.

Можда је у глави наших играча био сутрашњи меч са Хрватском и да су због тога у појединим деловима били деконцентрисани. Не треба им због тога замерити јер им и таква игра донела високу победу.Посебно је финиш био атрактиван, ефиксана за аплауз солидно попуњених трибина.

Ватерполо репрезентације Црне Горе пласирала се у полуфинале завршног турнира Светске лиге у Нишу савладавши у четвртфиналној утакмици селекцију Јужне Африке са 21:2 (4:1, 10:0, 3:1, 4:0).

Црна Гора ће у полуфиналу, сутра од 18.40 часова, играти против Аустралије, која је раније  победила Шпанију са 6:5 (2:1, 0:2, 3:2, 1:0).

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара