Партизан и Егер у четвртфиналу

Ватерполисти Партизана играће у четвртфиналу Евролиге против Мађарског Егера, одлучено је жребом у Риму. Евентуални противник у полуфиналу је победник двомеча између Про Река и Будванске ривијере.

Могући противници најтрофејнијег српског клуба били су црногорски Јадран, хрватски Југ и мађарски Егер, међутим жреб је био "наклоњен" Партизану и за противника му доделио Мађарски тим.

У првом мечу ватерполисти Партизана ће гостовати 24. марта, док се реванш игра у Београду 14. априла.

Партизан и Егер су се ове сезоне сатајали два пута у Евро-Интер лиги и црно-бели су оба пута славили, последни пут у Београду је било 12:6.

Евентуални противник Партизана у полуфиналу је бољи из дуела Про реко - Будванска ривијера. Са оба тима Партизан се састајао ове сезоне. Против италијанског Про Река славио је у пријатељском мечу пред старт сезоне на турниру у Београду - "Партизанове легенде". Резултат је био 8:4 за црно-беле.

Са Будванима се састајао два пута у Евролиги, у Будви је било 9:3, а у Београду је Партизан славио на Бањици резултатом 12:6. .

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије