Читај ми!

Гоцић: У Крагујевцу очекујемо победу и освајање титуле

Тренер ватерполиста Новог Београда Живко Гоцић изјавио је пред други меч финалне серије плеј-офа Суперлиге против Радничког да његова екипа очекује победу и освајање титуле. Ватерполисти Новог Београда на корак су од освајања треће узастопне титуле шампиона Србије.

После тријумфа у првом мечу финала плеј-офа против Радничког из Крагујевца на свом базену (14:13), Новобеограђанима недостаје још само једна победа како би стигли до трофеја.

Реванш меч у Крагујевцу на програму је у суботу од 20.30 часова.

"Прву утакмицу смо решили у нашу корист, али не баш на начин на који смо очекивали. Међутим, у плеј-офу је најважније да се побеђује. Имали смо времена да се одморимо и добро припремимо за реванш у Крагујевцу, а уверен сам да ћемо одређене ствари у нашој игри подићи на виши ниво", рекао је тренер Новог Београда Живко Гоцић уочи дуела са Крагујевчанима.

Нови Београд је ове сезоне освојио већ два трофеја, пошто су Гоцићеви изабраници тријумфовали у Купу Србије и регионалној Премијер лиги.

Истом епилогу се сви у табору Новобеограђана надају и у Суперлиги Србије, али Гоцић позива на опрез.

"У Крагујевцу нас очекује још једна тешка утакмица, против екипе која је потпуно растерећена. То увек у оваквим утакмицама тим екипама даје један додатни елан да одиграју и изнад својих могућности. Ипак, трудићемо се да наметнемо наш ритам и тако исконтролишемо дешавања у базену. Здравствени билтен је добар, сви играчи су на располагању осим Ђорђа Вучинића, који је већ дуже време повређен. Желимо да што пре завршимо финалну серију, у Крагујевцу очекујемо победу и освајање титуле", закључио је Гоцић.

У случају победе Радничког о освајачу титуле одлучиће "мајсторица" у којој би Нови Београд био домаћин 29. маја.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије