Партизан растерећен

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић рекао је да ће утакмица са Будвом, без обзира на то што нема резултатски значај, бити од велике користи његовом тиму.

"Дуел са Будвом ће нам значити због сопствене сигурности, а моћи ћемо и да проверимо тренутну форму, пре свега на индивидуалном плану", казао је Милановић и додао да ће тим играти у најјачем саставу, без талентованих играча из Студента, са једном изменом.

"Бранислав Митровић ће бранити уместо Слободана Сора. У одличној је форми и мислим да не би било добро да га уоквиримо као другог голмана. А ова утакмица, у којој ћемо бити потпуно растерећени, биће одлична прилика да брани цео меч. Желим да на располагању имам два квалитетна играча", појаснио је тренер црно-белих.

"Изузетна ми је част због шансе и трудићу се да се наметнем тренеру. Обавеза је велика због квалитета који је наша одбрана показивала у досадашњем току сезоне. Желимо да задржимо тај победнички дух", истакао је Митровић.

Партизан у досадашњем току сезоне није изгубио ниједну утакмицу у било ком такмичењу. Већ је, као победник Групе Ц, сигуран учесник четвртфинала Евролиге, а име противника сазнаће на жребу у понедељак.

"Други имају много више разлога да размишљају о нама, него ми о њима. Можда би због неког лошијег учинка претходних сезона било добро да избегнемо хрватске клубове, али ако и добијемо неког од њих, од нас зависи", казао је Милановић.

Тренер Партизана је, ипак, признао да га помало брине серија непобедивости Партизана.

"Једном ће морати да дође дан када ћемо изгубити, а тада ће бити важно да се дигнемо, јер пораз није и катастрофа. А можда је и боље да то буде већ у среду, мада ја не могу ни да се замислим у тој улози", казао је Милановић, док се Митровић сагласио, додавши да посебно не може да замисли пораз пред домаћом публиком.

Слично мишљење имао је и Милош Ћук.

"То што смо се већ пласирали у четвртфинале Евролиге не даје нам право за опуштање. Сваку утакмицу морамо да схватимо као да је финале Евролиге".

Дуел Партизана и Будве играће се у среду од 17.45 на базенима Спортског центра Бањица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара