Јакшић: Још ништа нисмо урадили, припремамо се за Мађаре

Капитен ватерполо рерпезентације Србије Никола Јакшић изјавио је након меча са Француском, да "делфини" још увек ништа ништа нису урадили и да морају добро да се припреме за утакмицу са Мађарском.

Ватерполисти Србије победили су селекцију Француске резултатом 14:10 (3:2, 3:4, 3:1, 5:3) у осмини финала Европског првенства у Загребу и пласирали се у четвртфинале, где их очекује меч са Мађарском.

"Борили смо се од почетка до краја, имали смо пад у другој четвртини, али мислим да смо заслужено победили и да смо показали да смо боља екипа. Још ништа нисмо урадили, припремамо се за Мађаре и четвртфинале. Све се зна, то је најтежа утакмица на сваком првенству. Ако будемо играли као данас други део утакмице, верујем да ћемо успети да тријумфујемо", истакао је Јакшић.

Српски ватерполиста је навео да је екипа током целе утакмице контролисала игру, независно од резултата.

"Верујем да овом утакмицом јесмо скинули велики терет у да је сада свима лакше, јер смо показали да смо бољи. Оно што се десило на Европском првенству у Сплиту 2022. године, када смо изгубили од Фрацнуске, је била чиста несрећа и надамо се да се више никада неће поновити. Тек смо кренули", закључио је Јакшић.

Ватерполисти Србије ће четвртфинални дуел против Мађарске одиграти 12. јануара од 15.00.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво