Читај ми!

Ватерполисти Партизана се победом против Дуизбурга опростили од Еврокупа

Ватерполисти Партизана надиграли су Дуизбург са 14:11 (3:5, 5:1, 3:1, 3:4) у последњем колу групе Ф квалификација у Дуизбургу. Упркос победи нису успели да се пласирају у наредну фазу такмичења у Еврокупи пошто су освојио треће место у групи.

Најефикаснији у екипи Партизана био је Вук Драшковић са пет голова. У тиму Дуизбурга се истакао Лукас Куперс са четири гола. Телимар је победио Савону 12:10.

Прво место на табели групе Ф освојила је екипа Телимар из Палерма са 10 бодова, док је Савона друга са девет. Ова два клуба изборила су пласман у наредну фазу такмичења. Партизан је трећи са осам бодова, док је Сете четврти са три. Дуизбург је последњи без бодова.

Ватерполисти Радничког поражени су данас у Ријеци од екипе Орадее 9:7 (2:3, 1:2, 5:2, 1:0) у групи Д квалификација за Еврокуп. Најефикаснији у екипи Радничког био је Лука Пљеванчић са три гола. У редовима Орадее најбољи су били Филип Гардашевић и Влад Габријел Драгомиреску са по два гола.

Прво место освојило је Приморје са девет бодова, док је Соларис други са шест. Ова два клуба изборила су пласман у наредну фазу такмичења. Орадеа је трећа са три, док је Раднички последњи без бодова.

среда, 06. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара