Читај ми!

Делфини против Грчке за место у финалу Светског првенства (10.00, РТС1)

Ватерполисти Србије играју против Грчке полуфинални меч на Светском првенству у Фукуоки. Утакмица се игра од 10.00 часова, уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

После херојског преокрета и победе над Италијанима у четвртфиналу Светског првенства, делфини играју против Грчке за пласман у велико финале такмичења.

Делфини су поражени у првом мечу на турниру од Шпаније, али су затим тријумфима над Јужном Африком, Црном Гором, Јапаном и Италијом заслужили место у полуфиналу.

Грчка игра одличан турнир, остварила је све тријумфе - против Аустралије, Казахстана и САД у групи, а затим и против Црне Горе у четвртфиналу и фаворити су у дуелу са подмлађеним делфинима.

Урош Стевановић први пут предводи српске ватерполисте на једном великом турниру, а у екипи нема чак седморице играча који су освојили златну медаљу на Олимпијским играма у Токију.

У другом полуфиналном дуелу састају се Шпанија и Мађарска, а тај меч на програму је од 11.30.

Директан пренос меча Србија - Грчка је на Првом програму РТС-а од 10.00, а кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се