Читај ми!

Стевановић после тријумфа над Црном Гором: И раније смо успевали да се вратимо из великог минуса

Селектор ватерполо репрезентације Србије Урош Стевановић рекао је после победе од 17:15 (3:6, 4:2, 2:3, 4:2 – 4:2 петерцима) над Црном Гором на Светском првенству у Јапану да су његови изабраници и раније показивали да могу да се врате из великог минуса.

Стевановић је дизао екипу током меча, али је крај и победу против Црне Горе дочекао прилично мирно, свестан да права искушења тек предстоје.

"Био је проблем кад смо губили са 0:5, али није био проблем да се вратимо. То смо успевали да урадимо више пута у ранијем периоду. Сад имамо доста нових играча и свака одиграна утакмица је за њих велико искуство", рекао је Стевановић за сајт Светске ватерполо федерације.

Додао је да је ривалство између две селекције велико.

"То траје од осамостаљења две државе, посебно од финала Европског првенства у Малаги 2008. Тако је било и сада. Људи који долазе требало би да уживају у овој игри", закључио је Стевановић.

Први асистент Стефан Ћирић је свестан проблема које има екипа.

"Очигледно да имамо проблем са уласком у утакмицу. Тако је било и са Шпанијом. Сад се нисмо предали, успели смо да стигнемо и победимо. Морамо да порадимо на квалитетнијем приступу мечу и на томе ће радити у наредном периоду. Окрећемо се утакмици осмини финала", рекао је Стевановић.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара