Читај ми!

Ватерполисти Новог Београда надиграли Шпандау

Ватерполо клуб Нови Београд такмичарски и организационо у потпуности је спреман за домаћинство Фајнал-ејта Лиге шампиона, пошто је у последњем колу Б групе, у сјајном амбијенту отвореног базена Спортског центра "11. април", савладао Шпандау са 13:8 (7:3, 1:2, 4:2, 1:1).

Новобеограђани су већ у првој четвртини стекли четири гола предности, што им је омогићило да меч рутински приведу крају у своју корист против клуба из Берлина.

Најефикаснији у победничком табору био је Душко Пијетловић са три поготка, док су се по два пута у листу стрелаца уписали Ангелос Влахопулос, Никола Јакшић, Алваро Гранадос и Страхиња Рашовић.

На финалном турниру Лиге шампиона осим Новог Београда учествоваће још Бреша, Ференцварош, Југ, Барселонета, Про Реко, Олимпијакос и Вуљагмени.

Титулу брани италијански Про еко, који је прошле сезоне у финалу савладао Нови Београд после бољег извођења петераца.

Финални турнир Лиге шампиона играће се од 31. маја до 3. јуна наотвореном базену Спортског центра "11. април". За ту прилику изграђене су монтажне трибине, капацитета око 3.000 места, постављени су и нови рефлектори и нема сумње да ће из Београда у свет бити послата најлепша слика, а да ће љубитељи ватерпола моћи да уживају.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво