Читај ми!

Ватерполисти Радничког дочекују екипу Про Река у Крагујевцу

Ватерполисти Радничког играју против екипе Про Река од 20.30 часова у Урагујевцу утакмицу 12. кола Лиге шампиона. Тим из Крагујевца тренутно има само теоријске шансе да се пласира на фајнал-ејт Лиге шампиона, пошто су шести на табели групе А са само девет освојених бодова.

Ватерполиста Радничког Стефан Бранковић изјавио је на конференцији за медије да његов тим има мотив да одигра што боље против италијанске екипе.

"Иако смо мислима у полуфиналној серији са Звездом, која нам је тренутно најважнија, свака утакмица нам је битна и нема сумње да ћемо и у ову ући максимално. Сигурно је да ћемо се и кроз овај меч спремати за Звезду, али далеко од тога да немамо мотив за Про Реко. Напротив, то је један од најбољих ватерполо клубова и увек је част играти против њих. Имамо велику жељу да се надмећемо са најбољим играчима света и увек се радујемо оваквим мечевима", истакао је Бранковић.

Крагујевчани су прву утакмицу изгубили са великом разликом али и поред тога Бранковић истиче да је тим на почетку сусрета играо онако како жели.

"Мислим да су у том моменту били физички спремнији, заиграли су свој препознатљиви пресинг, а касније нас сломили ем зоном. Пресудило је њихово знање и искуство. Извукли смо поуке из тог пораза и пре свега мислим да не би требало да имамо страх против те ем зоне, за коју смо се спремали целе сезоне. Респектујемо их, али не треба да их се бојимо", закључио је млади ватеролиста.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво