Читај ми!

Стевановић одредио кандидате за квалификациони турнир ватерполо Светског купа

Селектор репрезентације Србије Урош Стевановић одредио је кандидате за припреме за учешће на квалификационом турниру Светског купа у Подгорици, који ће бити одржан од 8. до 14. марта, наводи се у саопштењу Ватерполо савеза Србије.

Селектор репрезентације Србије Урош Стевановић одредио је кандидате за припреме за учешће на квалификационом турниру Светског купа у Подгорици. 

На списку селектора Србије су: Бранислав Митровић (Вашаш), Лазар Добожанов (Раднички), Владимир Мишовић (Црвена звезда), Павле Гавриловић (Шабац), Немања Убовић (Ференцварош), Небојша Тохољ (Шабац), Ђорђе Лазић (Бреша), Никола Јакшић (Нови Београд), Сава Ранђеловић (Вашаш), Радомир Драшовић (Нови Београд), Немања Станојевић (Раднички), Петар Јакшић (Партизан), Страхиња Рашовић (Нови Београд), Никола Лукић (Раднички), Марко Радуловић (Нови Београд), Никола Којић (без клуба), Душан Мандић (Нови Београд), Виктор Рашовић (Нови Београд), Филип Јанковић (Раднички), Ђорђе Вучинић (Нови Београд), Вук Милојевић (Црвена звезда), Марко Димитријевић (Партизан).

Припреме ће трајати до 6. марта, а селекција Србије дан касније путује у Подгорицу. Србија ће први меч на турниру одиграти осмог марта против Аустралије од 15.30 сати.

Два дана касније следи дуел Србије и Грчке, који је на програму од 19.30 часова. Меч између Србије и Црне Горе биће одигран 11. марта од 17.30 сати, а дан касније састаће се Шпанија и Србија (19.30). Србија ће последњи меч одиграти 14. марта од 17.30 сати против селекције Грузије.

Друга група Дивизије један биће одиграна у Загребу од 8. до 14. марта. На турниру у Загребу играће Хрватска, Италија, Мађарска, Француска, САД и Јапан.

Финални турнир биће одигран крајем јуна у Лос Анђелесу. На Финалном турниру ће учествовати по три најбоље селекције из група у Подгорици и Загребу и две екипе из Дивизије 2.
 

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара