Макљажа на ватерполу

Четворица навијача Паризана повређена у тучи са навијачима бањалучког Борца. Сукоб избио после ватерполу утакмице Партизан - Војводина, која у уторак одиграна у Бањалуци.

Портпарол Центра јавне безбедности Бањалука Госпа Арсеновић изјавила је агенцији Срна да је туча пријављена у уторак у 18.45 часова, 500 метара од базена у Булевару Војводе Живојина Мишића.

Госпа Арсеновић је рекла да су у сукобу учествовали навијачи београдског клуба и присталице Борца, познатији као "лешинари", који су побратими са војвођанским клубом.

Полиција је на лицу места затекла четворицу пунолетних младића са лакшим повредама главе и руку, којима је лекарска помоћ указана у станици Хитне помоћи Бањалука.

Арсеновићева је најавила да ће полиција након саслушања повређених и сведока инцидента тужилаштву поднети извештај о кривичном делу наношења телесних повреда.

Ватерполисти Партизана савладали су екипу новосадске Војводине са 14:7.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије