Пораз Воше

Ватерполисти Војводине изгубили су у Новом Саду од Јадрана из Херцег Новог са 5:9 (2:2, 1:0, 1:2, 1:5) у петом колу Групе А Евролиге.

Војводина је противнику успешно парирала до треће четвртине и вођства од 4:2 после чега је уследила серија гостију од 7:1 којом је Јадран потврдио да је заслужено стигао до четвртфинала Евролиге.

Новосадски тим се неће пласирати међу осам најбољих тимова такмичења, пошто је у досадашњем току сезоне савладао само Барселонету у прошлом колу.

Последњи меч у Евролиги Војводина ће ове сезоне играти 3. марта у Загребу са екипом Младости.

Други српски представник у Евролиги Партизан  савладао је Хонвед са 9:6 и остварио пету победу у Групи Ц по чему је најбољи тим ове сезоне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се