Читај ми!

"Делфини" потопили Казахстан, у четвртфиналу против Грузије или Хрватске

Ватерполисти Србије убедљиво су савладали Казахстан 22:3 у трећем колу Групе Д на Светском првенству у Будимпешти. Изабраници Дејана Савића остварили трећу победу на турниру и обезбедили директан пласман у четвртфинале. Наредни меч Србија игра у среду, а противник ће бити бољи из дуела између Хрватске и Грузије који се игра у понедељак.

Очекивано, ватерполо селекција Србија остварила је убедљив тријумф против Казахстана и завршила такмичење у групи са све три победе.

"Делфини" су били доминантни на пливалишту у Сегедину, селектор Савић је испробавао одређене тактичке замисли, а играчи се одужили ефикасном и атрактивном игром.

Није Казахстан мерило квалитета игре српске репрезентације, али оно што се могло видети је бољи проценат искоришћених напада са играчем више у базену.

Србија је после прве четвртине имала четири гола предности, да би у другој деоници делфини постигли чак осам погодака (12:1).

После три четвртине Србија је водила 17:1, да би до краја екипа Дејана Савића успела да постигне више од 20 погодака на мечу.

Најефикаснији у српском тиму био је Страхиња Рашовић са шест погодака, Радомир Драшовић и Марко Радуловић по три, док је исто толико погодака за Казахстан постигао Срђан Вуксановић.

Србија ће играти у четвртфиналу турнира у среду, а ривал ће јој бити победник дуела између Хрватске и Грузије који је на програму у понедељак.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво