Црно-бели уверени у победу над Хонведом

Помоћни тренер Партизана Урош Стевановић истакао је да његова екипа прихвата улогу фаворита на сутрашњој утакмици са мађарским Хонведом, али да сигурно неће потценити противника у другом колу групе Ц Евролиге.

"Улога фаворита је на нама и од ње не бежимо. Хонвед сигурно нећемо потценити. Они ће покушати да нас изненаде, да искористе неко наше евентуално опуштење. Играју добро у Евроинтер лиги, имају искусне, али и младе квалитетне играче. Гледали смо их, спремни смо", казао је Стевановић на конференцији за новинаре.

"Очекујем тежак меч, али играчи на тренинзима показују огромну жељу и залагање. Пружићемо максимум и покушати да наставимо низ победа од почетка сезоне", додао је Стевановић.

Стручни штаб црно-белих радује и то што ће се Хонведу супротставити у најјачем саставу, пошто су сви репрезентативци обавили обавезе према националном тиму. На страни Партизана је и традиција, односно добар учинак у дуелима с мађарским клубовима.

"Играли смо много мечева с мађарским тимовима и све смо завршили у нашу корист. Мађари игру углавном заснивају на појединцима, нападе решавају из индивидуалних акција. Али, ми смо квалитетнији, што ћемо и доказати", навео је Стевановић.

Утакмица између Партизана и Хонведа играће се сутра од 19 сати у Спортском центру Бањица, а улазнице ће се продавати по ценама од 200 и 400 динара.

Партизан је први овосезонски меч у Евролиги решио у своју корист у Будви против Будванске ривијере. Хонвед је као домаћин савладао Олимпијакос.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара