Дуел са Нишом црно-белима припрема за Хонвед

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић оценио је да ће првенствена утакмица са екипом Ниша за његов тим бити веома добра, али и последња припрема пред меч са Хонведом у другом колу Евролиге.

"Ушли смо у такмичарски ритам, већ имамо иза себе одређени број утакмица. Дуел са Нишом ће нам бити добра увертира и припрема за меч са Хонведом. Баш због тога играћемо у најјачем саставу", казао је Милановић на конференцији за новинаре.

Првотимац Партизана Милош Королија сложио се са оценом тренера: "Сутрашњи дуел ће бити добра прилика да видимо да ли има још неких грешака у нашој игри како бих их евентуално исправили до среде и сусрета са Хонведом. А наравно да очекујемо да победимо", навео је Королија, док је његов саиграч Стефан Митровић додао да Партизан, упркос улози фаворита, не сме да потцени Ниш.

"Ми јесмо бољи, али Ниш је искусна екипа и не смемо да их потценимо", казао је Митровић.

Дуел Партизана и Ниша играће се сутра од 20 сати на базенима спортског центра Бањица.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара