Ватерполисти задовољни победом у Румунији

Ватерполо репрезентативци Србије задовољни су победом над Румунијом (7:5) у другом колу Ц групе Светске лиге, али редом признају да је успех постигнут после велике и изједначене борбе.

Селектор Дејан Удовичић оценио је да је на мечу у Орадеи било пуно грешака у игри нашег тима, истакавши да је ипак остварен основни циљ и да "мора да буде задовљан".

"Светску лигу играмо без тренинга, а и пут је оставио трага на нашу игру. Морам, међутим, да будем задовољан, пре свега приступом игри и жељом за победом. Има много ствари за анализу, али не треба заборавити да су у овој лепој атмосфери губили и Шпанци и Мађари", рекао је Удовичић.

Све дилеме по питању коначног исхода разрешио је Живко Гоцић минут пре краја сусрета, а он сматра да је Србија могла да слави и убедљивијим резултатом.

"Победа је могла да буде и убедљивија да у првој четвртини нисмо лако примили три гола. Била је ово занимљива, не много квалитетна утакмица, а најважније је да смо уписали нова три бода", изјавио је Гоцић.

Славко Гак је оценио да екипа није била потпуно спремна за сусрет са расположеним Румунима, али да је најважније да је забележена друга победа у Светској лиги, након тријумфа над Турском.

"Није било лако, али то смо и очекивали. Када смо затворили Радуа и поправили игру у нападу отворили смо пут ка победи и доказали да смо квалитетнији састав", рекао је Гак.

Актуелни прваци света наредну утакмицу играју 26. јануара против Шпаније у Нишу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара