Ватерполисти Партизана очекују победу против Војводине

Ватерполисти Партизана изразили су задовољство што ће прву утакмицу првенства Србије играти у Бањалуци против Војводине и истакли да очекују победу у том дуелу.

Ватерполисти Партизана и Војводине у суботу од 18 сати играју у Бањалуци утакмицу прве А ватерполо лиге Србије. Два клуба ће том утакмицом уприличити отварање базена Аквана. Најављено је да ће делегација Ватерполо савеза Србије одржати радни састанак са колегама изРепублике Српске.

"Драго ми је што се утакмица игра у Бањалуци јер тамо има много навијача Партизана, али и оних који навијају за остале српске клубове. Очекујем тешку утакмицу, али ако будемо контролисали игру у одбрани и одиграмо стрпљиво у нападу очекујем победу", рекао је ватерполиста Милан Алексић на конференцији за новинаре.

Утакмица Партизана и Војводине је дуел две евролигашке екипе. Црно-бели су у најелитнијем европском такмичењу стартовали победом, док је новосадска екипа поражена.

Партизан и Војводина су крајем новембра играли у финалу Купа, а црно-бели су победили са 8:4.

Репрезентативац Србије Славко Гак сматра да је Партизан квалитетнији од Војводине.

"Добро је што играмо у Бањалуци, требало би сви српски спортски савези барем једном тамо да организују утакмицу. Квалитет је на нашој страни и ако уђемо озбиљно у меч наставићемо низ победа", рекао је Гак.

Партизан је номинално домаћин у Бањалуци, а најављено је да ће у другом делу првенства Војводина угостити црно-беле у том граду.

"Свесни смо да је Војводина квалитетна, они у сваку утакмицу, а поготово против Партизана, улазе мотивисано, како би доказали да не играју случајно у Евролиги. Не желимо да срљамо, идемо гол по гол, па да утакмицу завршимо онако како доликује шампиону Србије", рекаоје Марко Аврамовић.

Помоћни тренер Партизана Урош Стевановић рекао је да ће црно-бели бити у комплетном саставу и да очекује да ће шампион Србије наставити серију победа.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара