Мандић за РТС: Имамо снаге, спремни смо за Шпанце

Ватерполо репрезентативац Србије Душан Мандић у интервјуу за РТС изјавио је да су он и његови саиграчи физички и ментално спремни за финални меч Европског првенства против Шпаније, као и да знају шта их очекује у тој утакмици од домаћина турнира.

"Имамо снаге, не размишљамо о умору, бранимо четврту титулу првака Европе, а не знам да ли је неко у било ком спорту имао прилику да тако нешто уради", изјавио је Мандић.

Српски репрезентативац рекао је да стручни штаб и играчи добро познају противника у финалу.

"Они јесу подмалдили тим и важе за талентовану генерацију, очиглендо је публика играч више и носи њихову игру. Знамо који су њихови адути, Пероне, Луиз и остали, али знамо и ми наше, тренирали смо са њима овде у Барселони пре првенства. Ко буде сконцентрисанији и смиренији у одлучујућим моментима, тај ће и да слави", рекао је ватерполиста.

Мандић је додао да репрезентација Србије са разлогом из године у годину осваја медаље на свим такмичењима.

"Култ ватерполо репрезентације је да побеђује. Сви су дали велики допринос да ватерполо буде то што јесте, да имамо овакве играче и да освојимо медаље које смо освојили", закључио је Мандић.

Финале Европског првенства између Шпаније и Србије игра се од 22.15, уз директан пренос на Првом програму РТС-а. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво