У петак и суботу завршница Купа Србије

У петак и суботу у Београду ће бити одржан завршни турниру Купа Србије у ватерполу, на коме ће поред браниоца титуле Партизана учествовати још Војводина, Београд и Ниш.

У петак ће у првој полуфиналној утакмици од 20 часова играти Партизан и Београд, а сат касније у другом полуфиналу састаће се Војводина и Ниш.

Финале је на програму у суботу од 14,30 часова.

Апсолутни фаворит за освајање титуле је Партизан, који од осамостаљења Србије још није доживео пораз у домаћим такмичењима.

"Уз поштовање према ривалу, мислим да Београд не може да нас изненади. Бољи смо и сигуран сам да ћемо играти у финалу. Ту ће већ бити друга прича, јер ће нам противник сигурно бити Војводина, коју изузетно ценим. У тај дуел ћемо ући као да се ради о финалу Евролиге", рекао је тренер Партизана Игор Милановић.

Ватерполисти Војводине постали су прави хит, не само у Србији, већ и у европским оквирима. Пласирали су се у Евролигу, а такмичење у Евроинтер лиги почели су победама против две мађарске екипе. Све то наговештава да би борба за трофеј први пут могла да буде неизвесна.

"У овом тренутку не размишљам о финалу, већ само о Нишлијама, који су нам у прошлости били незгодан ривал. Сада смо фаворити и спремни смо за ту улогу", рекао је тренер Новосађана Дејан Станојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво