Ватерполисти Војводине у Лиги шампиона

Икодиновић: Играћемо без респекта према великанима

Први пут у историји српског клупског ватерпола, наша земља имаће два предтавника у најквалитетнијем клупском такмичењу Европе, Лиги шампиона. Поред првака Партизана, који је изборио директан пласман, други представник Србије у Лиги шампиона биће екипа новосадске Војводине.

Војводине пласирали су се у Евролигу, пошто су у трећем колу квалификационог турнира у Атини савладали домаћи Вуљагмени са 11:8, док су у првом колу били успешнији од Руског Спартака. Једини пораз на квалификационом турниру у Атини, Војводина је доживела од мађарског Хонведа.

Новосађани су освојили друго место у групи са шест бодова, једним мање од Хонведа. Трећи је био Спартак са два освојена бода, док је грчи Вољагмени освојио само један поен.

У прилогу су говорили:
Данило Икодиновић, директор ВК Војводина
Дејан Станојевић, тренер екипе ВК Војводина
Петар Филиповић, играч
Игор Ковачевић, играч

Прилог о изванредном успеху ватерполиста Војводине могли сте да погледате и у емисији Свет спорта, која се емитује сваке суботе од 21 сат и 30 минута, на Другом програму РТС-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се