Партизан победио Вашаш

Ватерполисти Партизана победили су у Београду мађарски Вашаш са 8:5 (2:0, 3:0, 0:1, 3:4) у утакмици првог кола Евроинтер лиге.

"Црно-бели" су одлучујућу предност створили у првој половини утакмице, да би у наставку нешто опуштенијом игром дозволили Мађарима да ублаже пораз.

Партизан је у прве две четвртине играо одлично, посебно у одбрани, па Вашас у том периоду ниједном није успео да затресе мрежу поузданог репрезентативног голмана Слободана Сора.

Голман домаћих је у више наврата изванредно интервенисао, а успео је да одбрани и два петерца.

Тренер Партизана Игор Милановић оценио је после утакмице да су његови изабраници заслужено славили, првенствено захваљујући веома доброј игри у одбрани.

"После високог вођства од 5:0, нормално је да је у наставку дошло до опуштања. Посебно сам задовољан чињеницом да су млађи играчи оправдали поверење, а ова победа пуно ће допринети на самопоуздању и мотивацији пред наставак такмичења", изјавио је Милановић.

 

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се