Читај ми!

"Делфини" се за Шпанце припремају у две групе

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић објавио је имена кандидата за припреме пред утакмицу Светске лиге са Шпанијом које ће бити одржане у две групе.

На припреме од 15. новембра у Новом Саду позвани су Гојко Пијетловић, Бранислав Митровић, Димитрије Ристичевић, Живко Гоцић, Душан Мандић, Филип Филиповић, Виктор Рашовић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић, Милош Ћук, Страхиња Рашовић, Гаврил Суботић, Милан Алексић, Никола Јакшић, Сава Ранђеловић, Слободан Никић, Немања Убовић и Душко Пијетловић.

На базену Завода за спорт и медицину спорта у Кошутњаку од 13. до 15. новембра тренираће следећи играчи: Милан Виторовић, Лазар Добожанов, Радомир Драшовић, Никола Јакшић, Немања Вицо, Марко Манојловић, Небојша Тохољ, Ђорђе Лазић, Драгољуб Рогач, Радослав Филиповић, Филип Радојевић, Вељко Танкосић, Михајло Репановић, Немања Бакић и Ђорђе Вучинић, док ће се 15. новембра на тренингу појавити Петар Касум, Марко Јанковић, Никола Радоњић и Владан Митровић.

Утакмица Светске лиге између Србије и Шпаније игра се у Новом Саду 17. новембра од 20 сати.

Ватерполисти Србије су актуелни светски и европски шампиони и браниоци трофеја Светске лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије