Србија опет силна

Јуниори Србије нису имали милости према репрезентацији Казахстана на Светском јуниорском првенству у Перту. Српски "делфини" савладали противника резултатом 20:1. Момци које предводи тренер Дејан Савић једини гол примили у другој четвртини.

Ватерполисти Србије постигли су поново 20 голова на Светском јуниорском првенству у Перту. У другом колу савладан је Казахстан са 20:1. 

Репрезентација Србије је од самог старта била убедљива за јуниорске шампионе Азије. Почело је голом Душана Мандића са седам метара после 30 секунди игре. Различити играчи су потом постизали голове за вођство од 8:0. Једини гол Казахстан је дао средином друге четвртине са играчем више преко Болата Рурљкханова. 

Потом се разлика само увећавала. Гогов и Максимовић су постигли по два гола у трећем периоду, а последњи погодак је дао до сада најбољи стрелац тима, играч Војводине Драшко Гогов. 

Србија- Казахстан 20:1 (4-0, 6-1, 5-0, 5-0).

Србија: Милан Виторовић, Матеја Асановић 2, Милош Максимовић 4, Драшко Гогов 5, Никола Радуловић 2, Стефан Илић 1, Душан Мандић 1, Марко Манојловић 2, Димитрије Обрадовић 1, Ђорђе Танасковић , Огњен Стојановић 1,  Никола Јакшић 1, Лазар Добожанов; селектор: Дејан Савић

Србија следећу утакмицу игра  у понедељак од 6 сати по средњоевропском времену, у 13 по локалном. Противник је репрезентација Бразила која је у првом колу била слободна, а у другом изгубила од Италије са 7:17.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије