Читај ми!

Први пораз црно-белих

Ватерполисти Партизана претрпели су први пораз у Лиги шампиона. Црно-бели поражени су од Сегеда са 8:7 у утакмици четвртог кола. У наредном мечу Партизан дочекује Сегед 9. јануара на Бањици.

Ватерполисти Партизана изгубили су вечерас у Сегедину од екипе истоименог мађарског представника са 8:7 (3:2, 3:1, 1:3, 1:1), у 4. колу Д групе Лиге шампиона.

То је други пораз црно-белих у досадашњем делу такмичења, док је Сегедин постигао трећу победу и преузео вођство у групи.

Голове су постигли Ђедовић 3, Вукићевић, Мандић, Митровић и Рацков за Партизан, а Молнар и Хегедуш по 2, Декер, Јухас, Киш и Јунгер за Сегедин.

Партизану је ово први пораз у овогодишњем такмичењу, а након четири утакмице имају скор од две победе и по једну нерешену утакмицу и пораз.

Наредну утакмицу Партизан игра 9. јануара, када ће у базену на Бањици дочекати вечерашњег противника.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара