Читај ми!

Крагујевчани силни у Шпанији

Одличном игром ватерполисти Радничког су забележили убедљив тријумф у Шпанији 17:9(3:2, 6:2, 3:1, 5:4) и практично се пласирали у полуфинале Европа купа. Реванш у Крагујевцу представљаће само формалност.

Ватерполисти крагујевачког Радничког савладали су као гости шпанског представника екипу Матаро са 17:9 (3:2, 6:2, 3:1, 5:4), у првој четвртфиналној утакмици Купа Европе.

Раднички је убедљивом победом практично изборио пласман у полуфинале. Реванш у Крагујевцу 24. новембра, извесно је, представљаће само формалност.

Голове су постигли Удовичић 4, Башић, Злоковић и Ф. Филиповић по 3, Бурић 2, Чупић и Ђ.Филиповић за Раднички, а Санчес 3, Бабаји и Мингес по 2, Бах и Кинчеп за Матаро.

"Овом убедљивом победом практично смо изборили пласман у полуфинале. На моменте се видело да нисмо навикли на игру на отвореном базену, што је можда утицало да примимо оволико голова, али сам задовољан оствареним резултатом. У реваншу ћемо покушати да примимо што мање голова", изјавио је после меча тренер Радничког Дејан Удовичић.

МАТАРО: Гардоњи, Барбена, Санчез 3, Корбалан, Фернандез, Бабаји 2, А. Гарсија, Бах 1, Кодина, Ж. Гарсија, Кинчеп 1, Мингез 2, Панон. Тренер: Бето Фернандез.

РАДНИЧКИ: Радић, Бурић 2, Поповић, Марковић, Гак, Башић 3, Ћирић, Чупић 1, Злоковић 3, Ф. Филиповић 3, Удовичић 4, Ђ. Филиповић 1, Стивенс. Тренер: Дејан Удовичић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара