Читај ми!

Совровић не говори истину!

Сада већ бивши селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Удовичић навео је данас да нису истините тврдње челника Савеза, да је поднео оставку пре састанка са играчима. Удовичић је састанак напустио разочаран "целокупном атмосфером и ставовима појединаца".

Дејан Удовичић, који од понедељка није селектор ватерполо репрезентације Србије, издао је данас саопштење за јавност у којем говори о дешавањима протеклог дана.

"У циљу објективног и истинитог информисања јавности поводом јучерашњег састанка у просторијама ВСС, желим да истакнем следеће: Није истина да сам пре почетка састанка са играчима дао оставку, присуствовао сам састанку, и разочаран целокупном атмосфером и ставовима појединаца након сат и по времена напустио исти поздравивши се са играчима. Сва дешавања после тога је воља челника ВСС", наводи се у Удовичићевом саопштењу.

Удовичић је додао да је у припреми раскид уговора, а да ће се јавности обратити пошто ватерполо репрезентација одигра две утакмице Светске лиге.

"Тренутно смо у припреми споразумног раскида уговора који треба да буде озваничен у петак. Поштујући обавезе репрезентације, која ове недеље игра две утакмице Светске лиге, српској јавности ћу бити на располагању у понедељак, 5. новембра. О времену и месту одржавања конференције за новинаре бићете на време обавештени", завршио је Удовичић.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара