Читај ми!

Удовичић: Био је ово прави дерби

Честитам мојим играчима и сјајној публици, као и тиму Партизана који је одиграо одличан меч. Био је ово прави ватерполо дерби, рекао је тренер Радничког Дејан Удовичић.

Тренер ватерполиста Радничког Дејан Удовичић рекао је вечерас да је задовољан победом против Партизана и одличним амбијентом у базену "Парк".

"Честитам мојим играчима и сјајној публици, као и тиму Партизана који је одиграо одличан меч. Био је ово прави ватерполо дерби. Што се тиче наше игре, нисмо почели најбоље и већим делом утакмице смо заостајали. Ипак, задовољан сам како је екипа одреаговала и преокренула резултат", изјавио је Удовичић.

Крагујевчани су у дербију 4. кола Прве А лиге Србије, након неизвесне и узбудљиве борбе, савладали тим актуелног шампиона резултатом 9:8.

"Био је ово најтежи меч од почетка сезоне и задовољан сам победом, закључио је Удовичић.

Тренер црно-белих Владимир Вујасиновић био је видно задовољан, иако су његови изабраници поражени у крагујевачком базену.

Он је оценио да је игра младе екипе Партизана била чврста, на моменте одлична, а да су мањи пропусти углавном последица неискуства.

"Било је чврсто, напето и изузетно физички захтевно против Радничког. Пружили смо снажан отпор и држали се одлично. Ово је за нас био велики тест и могу да будем срећан, јер сам видео више елемената игре којима могу да будем задовољан него грешака", рекао је Вујасиновић.

"Млад смо тим, нормално је да правимо неке грешке које долазе из неискуства. Атмосфера је била сјајна, као и утакмица", истакао је тренер ватерполиста Партизана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се