Читај ми!

Звезда спрема ватерполо доминацију?

Прлаиновић, Рађен, Шефик и Никић у Црвеној звезди ВЕТ, иако звучи невероватно, према тврдњама појединим домаћих медија, овакав сценарио није немогућ. Први човек „црвено-белих" је потврдио да ће Звезда покушати да у земљу врати неке од најбољих српских ватерполиста.

Црвена звезда ВЕТ могла би профитира због лоше ситуације у некима од најјачих европских клубова. Како преносе Вечерње новости, „црвено-бели" планирају да доведу неке од најбољих српских ватерполиста који су играли у иностранству.

Имена која се помињу су Андрија Прлаиновић, Никола Рађен, Слободан Никић и Денис Шефик. Са њима у тиму Звезда би у имала озбиљан тим за деби у Лиги шампиона.

Први човек „црвено-белих" Виктор Јеленић је потврдио да постоји идеја да се неки од најбољих домаћих ватерполиста врате у Србију.

„Нисмо се договорили ништа, али причали јесмо. Сматрам да наши најбољи играчи треба да се врате у земљу, да дигну клупски ватерполо на виши ниво. Поготово због веома лоше ситуације у европским клубовима. Видећемо шта од свега тога може да се реализује", рекао је Јеленић.

Он је додао да се у преговорима неће журити и да је за клуб најважније да се договорено са играчима на крају у испоштује.

Иначе рок за регистрацију играча за Лигу шампиона је 31. август.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије