Читај ми!

Јокић у Партизану

Партизан поново спрема моћан тим за наредну сезону. У редове српског шампиона стигао је црногорски репрезентативац Предраг Јокић који је прошле сезоне наступао за Будву. "Сматрам да сам направио прави избор, јер идем у велики клуб, сви знамо шта значи Партизан у ватерполо оквирима", поручио је Јокић.

Ватерполо репрезентативац Црне Горе Предраг Јокић следеће сезоне играће у редовима београдског Партизана.

"У Партизану се увек траже трофеји, то је јасно. Мислим да имамо веома добру екипу и да можемо да играмо важну улогу у Евролиги. Амбиције су нам порасле када је Про Реко одустао од овог такмичења. Сигурно да сада многи виде шансу да се боримо за европски трон", рекао је Јокић црногорским медијима.

Јокић има 29 година, а у претходне две сезоне играо је за екипу Будве.

"Сматрам да сам направио прави избор, јер идем у велики клуб, сви знамо шта значи Партизан у ватерполо оквирима. А и много је важно што сам завршио све пре почетка Олимпијских игара", рекао је Јокић.

Јокић је као члан репрезентације Србије и Црне Горе био првак света (2005) и Европе (2003), а освојио је и сребро на ОИ у Атини. Он је 2008. године и са селекцијом Црне Горе дошао до титуле шампиона Европе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара