Читај ми!

Још не знам да ли сам завршио каријеру

Легендарни српски ватерполиста Владимир Вујасиновић следеће недеље донеће дефинитивну одлуку о наставку каријере.

Дан после освајања још једне шампионске титуле са Партизаном Вујасиновић је у изјави Танјугу рекао да још мора да реши неке ствари и да ће отприлике за седам дана знати да ли ставља тачку, или остаје у базену.

"Не могу још да кажем да је крај, преостаје ми да ових дана решим неке ствари, да видим где, шта и како, и дефинитивно ћу знати следеће недеље. У сваком случају, ако је крај, онда ми је драго да сам се опростио титулом", рекао је Вујасиновић.

На питање да ли му је ова титула међу најдражим, с обзиром на то да је Црвена звезда била конкурентнија и ближа него претходних година, Вујасиновић је рекао:

"Мени су све титуле драге, за сваку мора да су уложи велики труд. А што се тиче Звезде и тога да је била близу, мислим да је била ближа 1992. и 1993. године кад сам ја играо за Звезду и када смо освојили две шампионске титуле", нашалио се Вујасиновић.

Вујасиновић је каријеру почео у ријечком Приморју, а затим је наступао за Црвену звезду, Партизан, Барселону, Рому, Про Реко, а имао је и летње епизоде на Малти и у Бразилу.

Трофеје које је освојио је готово немогуће набројати, али освојио је 15 националних титула, четири Евролиге и још многобројне Купове.

За репрезентацију је одиграо 341 утакмицу и постигао 391 гол. У ризници медаља са Југославијом, Србијом и Црном Гором и Србијом између осталог има три медаље са олимпијских игара (две бронзе и сребо), четири са светских првенстава (злато, сребро и две бронзе) и пет са шампионата Европе (три злата и два сребра).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара