Читај ми!

Шоштар огорчен суђењем

Партизан неће бранити титулу европског шампиона у ватерполу, јер је изгубио одлучујући меч против Сегеда, али утакмицу је обележио скандалозни пропуст судија и делегата којим је Партизан оштећен. Судије пропустиле да казне играча мађарске екипе који је ушао у игру пре истека казне. Шоштар најављује жалбу, али не очекује да ће се било шта променити.

Ватерполо је спорт на чији резултат огроман утицај имају одлуке судија. Прошле ноћи, неке судијске одлуке поново су драстично оштетиле једну српску екипу. Ватерполисти Партизана изгубили су одлучујући меч за четвртфинале Лиге шампиона од мађарског Сегеда, а председник клуба Александар Шоштар био је огорчен појединим судијским одлукама.

Спорни моменат догодио се средином последње деонице када су судије и делегати пропустили да казне ватерполисту мађарског тима који је пре истека казне ушао у игру.

Александар Шоштар је у изјави за Спорт најавио да ће снимак са спорном ситуацијом послати ЛЕН-у, али да не очекује да ће се било шта променити.

"Средином последње четвртине, при вођству Сегедина од 8:6, један искључени мађарски ватерполиста је у игру ушао пре истека казне. У нормалним околностима, то се кажњава петерцем, али судије и делегат нису радили свој посао. Реч је о материјалној повреди правила", рекао је Шоштар за Спорт.

"Послаћемо снимак утакмице у ЛЕН. Али, искрено речено, све и да се на снимку јасно види шта се догодило, не верујем да ће нешто да се промени", додао је председник клуба.

Шоштар је навео да су у нерегуларним условима "црно-бели" три четвртине били у игри, али да је пораз био неминован.

"Ето, изгледа да смо осуђени да се непрестано боримо са више противника", додао је Шоштар.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се