Читај ми!

Сегед потопио наде

Мађари надиграли црно-беле и заслужено се пласирали у четвртфинале Евролиге. Партизан је поражен у Сегедину са 9:8. Тако да ће овогодишња завршнива Лиге шампиона проћи без нашег шампиона.

Императив победе омео је црно-беле да се покажу у правом светлу. Нису успели да се реванширају домаћину за пораз из првог кола и пласирају се међу осам најбољих у Европи. Мађари били бољи ривал и заслужено славили. Само победа је могла да донесе Партизану друго место, пошто је прво припало екипи Сегеда, док је тријимфом против Егера од 13:9 Вашаш заузео другу позицију.

Почело је отворено на обе стране, ложе одбране и распуцани нападачи. У таквој игри боље се снашао Сегед и добио прву четвртину са 4:3.

Црно бели су током целог меча успевали само да дођу до изједначења, али никако нису успели да искористе прилике за вођство. Све три преостале четвртине завршене су нерешеним резултатом (1:1, 2:2, 2:2). Последњи период игре Сегед је почео са два гола у мрежи Сора. Ту је и био крај надањима нашем шампиону. До краја меча црно-бели су успели да постигну два гола за коначних 9:8.

По два гола за Партизан постигли су Вујасиновић и Вукићевић, док је Сегед предводио двоструки стрелац Чаба Киш.

Екипу Партизана у Сегедину водио је Урош Стевановић, уместо првог тренера Игора Милановића који је због породичних проблема био спречен да буде на утакмици.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се