Читај ми!

Хладне главе против Сегедина

Помоћни тренер ватерполиста Партизана Урош Стевановић изјавио је да екипа мора хладне главе да уђе у утакмицу сезоне у Евролиги против Сегедина.

"Ова утакмица носи много тога и морамо да одиграмо мирно, али и да се спремимо на провокације. Потребно је да сведемо грешке на минимум, спречимо контранападе ривала, а ако тактички одиграмо, мислим да неће бити проблема", рекао је Стевановић.

Он ће на овој утакмици заменити главног тренера Игора Милановића, који је због породичних проблема спречен да буде на утакмици.

"Сегедин нас је у првом делу сезоне добио на Бањици и након тога смо претпостављали да ће овај меч одлучивати о пролазу у четвртфинале. Све је у нашим рукама и победа нам гарантује да ћемо бити међу најбољих осам у Европи", рекао је Стевановић.

Ватерполиста Партизана Иван Рацков је рекао да је црно-бели тим имао изврсне припреме за овај меч.

"Радили смо пре свега на физичкој спреми и то би могло да одлучи победника. Радујемо се одласку у Сегедин. Покушаћемо да им 'украдемо' победу и прођемо даље", рекао је Рацков.

Његов саиграч Душан Мандић рекао је да ће овај меч бити најтежи у сезони "јер се боримо за пласман у четврфинале".

"Верујем да смо бољи до њих, а ако будемо одиграли како умемо, победа неће изостати", рекао је Мандић.

Утакмица шестог кола Ц групе Евролиге игра се у недељу од 16 сати у Сегедину.

Партизану је потребна победа за освајање другог места, а постоји теоретска шанса да буде први, у зависности од резулата меча Вашаш - Егер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво